SEO paketi - SEO usluge

Izaberite uslugu koja Vama odgovara

1. SEO paket za novajlije

Upravo ste započeli svoju onlajn biznis priču i pokrećete sajt. Nemate budžet za angažovanje SEO kopirajtera, ali i dalje želite da budete sigurni da će vaš sajt biti vidljiv na Guglu i da ćete moći da se povežete sa svojim kupcima.

Ovaj paket uključuje:

Istraživanje ključnih reči – pokazaću vam tačno koje pojmove za pretragu koriste vaši potencijalni kupci i kako da ih uvrstite u sadržaj sajta.

Pregled strukture sajta – postaraću se da su stranice na vašem sajtu pravilno raspoređene.

Pregled celokupnog sadržaja na sajtu – Nakon što napišete sadržaj, pregledaću ga i eliminisati greške, proveriti da li je usmeren na kupca i napisan na način koji će se Guglu svideti.

Kontrolna lista pre lansiranja sajta – sve što treba da proverite i podesite pre nego što vaš sajt postane aktivan.

2 x 30 minuta razgovora – Razgovaraćemo o predlozima i moći ćete da mi postavljate pitanja.

Koliko traje ovaj proces?

Proces će trajati nedelju dana pre nego što počnete da pišete sadržaj, a zatim nedelju dana nakon što ga pošaljete na pregled. Ostalo je na vama!

Želite da uštedite tako što ćete sami pisati svoj sadržaj za sajt?

Pišite mi!

radna-sveska-notes

1a. SEO paket - dodatno pojačanje

Poslujete već nekoliko meseci, ali prodaja i upiti nekako sporo napreduju. Sami ste podesili sajt ili ste angažovali web dizajnera da to uradi, ali želite da se uverite da vam sajt zaista i dovodi dosta saobraćaja sa Gugla, a na kraju i da uspešno konvertuju posetioce u klijente.

Ovaj paket uključuje:

SEO analizu sajta – pregledam vaš sajt da bih videla kako se ponaša na Guglu i šta biste mogli da učinite da ga poboljšate.

Istraživanje ključnih reči – pronalazim najbolje ključne reči za 5 vaših najvažnijih stranica i kažem vam gde da ih implementirate ili ja to radim za vas.

Pregled celokupnog sadržaja na sajtu – Pregledam vaš sadržaj, eliminišem greške, proveravam da li je usmeren na kupca i napisan na način koji će se Guglu svideti.

2 x 30 minuta razgovora – Razgovaraćemo o predlozima i moći ćete da mi postavljate pitanja.

Koliko traje ovaj proces?

Ovaj proces će trajati 14 dana, nakon čega ćete imati savršeno optimizovan sajt!

Da li ste spremni za uspeh?

Pišite mi!