ON-SITE Optimizacija

Optimizacija sajta (SEO) zahteva dosta vremena, resursa i finansija. Mali preduzetnici često odbiju svaku pomoć vezanu za kreiranje sajta upravo zbog neprilagođenog budžeta. Samim tim vidljivost naših malih preduzetnika na webu nije ni blizu poželjnog.

Šta nudim u ovom SEO paketu?

Pre svega želim da naglasim da radim isključivo sajtove na WordPress platformi. A s obzirom da potenciram male biznise, to su sajtovi do maksimalno 100 stranica. Ne radim web shopove ili online prodavnice, kako vam draže da ih zovete. Mogu vas posavetovati o ključnim tačkama, ali one nisu predmet mog interesovanja.

Ovaj SEO paket će vam osigurati čvrstu osnovu koju ćete lako nadograđivati. Bez čvrstog temelja, baš kao i kuća, vaši SEO napori mogli bi se urušiti, a vi zauvek ostati daleko od vaših klijenata.

Šta je uključeno u paket i kako vam pomaže?

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA
Upoznajem vas, vaše poslovanje, vašu ciljanu publiku i koji su vaši ciljevi.

PRETRAGA KLJUČNIH REČI I INDUSTRIJE
Šta vaša publika kuca u Gugl da bi vas pronašla? Kako vaša industrija pomaže vašoj publici? Koje probleme oni imaju? Koje ključne reči i fraze će vam se najviše isplatiti? Na čega treba da trošimo vreme?

ANALIZA KONKURENCIJE (DO 3 KONKURENTA)
Kako se prikazuju vaši konkurenti na Guglu? Istražujem i otkrivam šta rade, šta funkcioniše za njih + koje mogućnosti ostavljaju otvorene.

TEHNIČKE SEO POSTAVKE SAJTA
Tehničke postavke sajta su veoma bitne kako bi uloženi SEO napori imali efekta. U saradnji sa programerom i dizajnerom, ulazimo na vaš sajt i rešavamo probleme zbog kojih Gugl ne izražava ljubav prema vašoj web lokaciji.

ON-SITE SEO IMPLEMENTACIJA
Pišem efektne i jedinstvene naslove stranica (title tags) i meta opise. Dodaću i interne veze (linkove) da bi Gugl botovi lako pronašli i povezali najvažniji sadržaj na vašem sajtu. Implementacija ključnih reči u sadržaj, blog sekciju, dorada sadržaja.

PLAN ZA UNAPREĐENJE I ODRŽAVANJE SEO POSTAVKI
Dobićete i spisak naslova za blog postove na koje treba da se fokusirate. Čeklistu za kačenje postova kako biste bili sigurni da poštujete sve SEO stavke. Kao i spisak ključnih reči koje treba da imate u vidu za sve dalje akcije – reklame, saradnje, promocije, kreiranje novih proizvoda – kako biste mogli da nastavite da se poboljšavate i dobijete najviše rezultata od svog SEO-a.

30- MINUTNI POZIV
Imate pitanja nakon svega što smo rekli i uradili? Zakazujemo telefonski poziv da porazgovaramo i prođemo kroz sva vaša pitanja.

Želiš ponudu za svoj sajt? Imaš dodatnih pitanja?
Kontaktirajte me za uslugu On Site optimizacije.